Bra inredning behöver inte kosta skjortan

trademaxDet är ingen hemlighet att jag gillar inredning, och jag kan också avslöja att jag handlar ganska mycket i den kategorin. Jag är inte speciellt rik och har inte råd att fylla mitt hem med svindyra designmöbler, men jag är väldigt bra på att fynda! Den som kommer hem till mig kan nog mycket väl tro att min inredning har kostat mig en bra slant, men det handlar helt enkelt om att ha ett öga för en bra deal.

En väldigt enkel sak att börja med är att jämföra priser. Ser man till exempel en snygg soffa som är lite väl dyr behöver man inte hänga läpp för det. Här får man bege sig ut på nätet och vara lite detektiv och kolla upp om just den soffan finns någon annanstans för ett billigare pris eller om det finns en kopia som är billigare. Det gäller också att hålla koll på reor och erbjudanden (ett bra tips är att registrera sig för nyhetsbrev på de sidor man är intresserad av).

En sida som jag ofta beställer från är Trademax. De har väldigt mycket fint, allt från soffor och sängar till matbord, tv-bänkar, utemöbler, lampor, kuddar, badrumsinredning och mycket mer, och dessutom till väldigt bra priser. Jag har till exempel köpt en soffa där som det var 50 % rabatt på. Det kan man verkligen kalla fynd! De har också gratis frakt och fri retur på allt vilket är väldigt skönt när man handlar på nätet. Speciellt med tanke på att man alltid hittar fler saker när man har beställt, och då gör det inget att det blir flera olika leveranser!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *