Enkla sätt att må bättre

Ni kan inte ha missat att jag tycker om att ta hand om mig själv. Det beror på att jag bryr mig, och tycker mitt utseende är väldigt viktigt. Tycker inte jag att jag ser bra ut så mår jag inte heller speciellt bra. Det är därför som jag prova på en mängd olika saker för att se vad som fungerar bäst på mig. Det har blivit en del saker genom åren, och det lär definitivt bli ett antal till.

chiafrön

Men det handlar ju inte bara om att man ska se bra ut på utsidan. För att det överhuvudtaget ska vara möjligt så är det viktigt att tänka på insidan, nämligen sakerna som man stoppar i sig. Även om det kan tyckas vara så, så kommer exempelvis choklad och glass inte att göra dig lycklig, även om det kan kännas så för stunden. Nej, för att du ska må bra på insidan så måste du också äta sådana saker som gör att du kan göra det. Och det finns ganska enkla och snabba knep att ta till för att man ska få effekt, ganska snabbt och tydligt. Jag tänkte att jag skulle lista några av de snabba knep som jag har tagit till för att må så bra som jag gör idag på insidan. Följ efter om ni vill, jag lovar att det är både rolig och härlig att känna effekten!

 • Kokosolja
  Om man inte visste bättre så skulle det kunna se ut som att kokosoljan är lösningen på i princip allt. Det är mycket som du tjänar när du väljer att ha den i din matlagning eller bara äta den som den är. Förutom att den innehåller mycket bra fetter så är det också ingredienser som gör att ditt immunsystem blir starkare, vilket i sin tur betyder att du håller dig friskare genom kokosoljan.
 •  

 • Chiafrön
  Den stora boven i mycket av det vi sätter i oss är faktiskt konstgjorda medel och tillsatser. Med chiafrön, framför allt Healthwells Chiafrön som jag använder, behöver man inte oroa sig det minsta. De är ekologiska, råa och fria från tillsatser och hjälper din kropp genom att tillsätta bra fetter och bra fibrer. Perfekt att ha till frukostfilen eller gröten.
 •  

 • Gojibär
  Det finns mycket bra i många olika bär, men inget bär har så mycket koncentrerade godsaker i sig som gojibär. Det här är ungefär som att äta en multivitamintablett, men det är inte något som är framställt, utan allt är helt naturligt och kommer från naturen. Att ta några gojibär varje dag och tugga på är med andra ord ett lätt sätt för dig att göra betydande skillnad för din kropp.

Det här var några av de saker som jag har provat på, och som jag varmt kan rekommendera. Det kommer säkerligen att bli så att jag testar än fler grejer, och så fort jag har utrett hur bra effekt de har på mig så kommer ni att få höra om det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *