Jag måste bli bättre!

Den här bloggen är sorgligt eftersatt. 2014 och 2015 var jag i alla fall hyfsat duktig på att uppdatera, och sedan 2016 så blev det bara ett enda litet inlägg. Och än värre 2017 då det inte blev något alls. Senaste inlägget var i januari i år, och nu när jag skriver det här så har jag ju i alla fall slagit mig själv de senaste två åren, för nu blir det ju faktiskt hela två inlägg på 2018. Förhoppningsvis blir det fler! Jag ska verkligen försöka på att bli bättre på att blogga. Jag fattar ju att det inte är någon vits att ha en blogg om man bara skriver någon gång om året. Eller, ja, skriva kan man ju alltid göra, men det lär ju knappast vara någon som läser. Jag tror inte att de få läsare som jag eventuellt har kvar bevakar min blogg när jag uppdaterar så sällan. Men, om ni gör det, tack! Och hej till alla eventuella nya läsare som tillkommer nu när jag (förhoppningsvis) börjar uppdatera bloggen lite oftare!

På gång nu
Så vad är det som är på gång nu i mitt liv? Ja, ganska mycket faktiskt, och ändå inte så värst mycket. Visst låter det underligt. Men, ni vet, det är ganska fullt upp med vardagliga saker som egentligen inte är värda att nämna för att de kanske inte är så roliga att läsa om. Som till exempel att jag håller på att kolla upp om jag eventuellt ska byta elleverantör, och att jag ska sätta igång och göra en riktig storstädning i källaren. Det finns så himla mycket saker där som jag har samlat på mig under åren, och jag skulle gissa att jag kan göra mig av med minst hälften utan problem. Sälja, skänka eller bara slänga.

Jag är av uppfattningen att man inte ska slänga saker om de går att använda, för de kan vara av nytta för någon annan även om man inte själv vill ha eller behöver det. Men vissa saker är ju faktiskt bara skräp, det tycker även jag. Så nu blir det en rejäl rensning där mycket förmodligen kommer att skänkas, kanske en del säljas och en saker slängas. Jag skänker faktiskt hellre än slänger, om det inte är något riktigt fint eller värdefullt. Jag har inte riktigt energin att stå på någon loppis eller ens att sälja via nätet när man ska hålla på att packa och skicka saker och kanske måste ha hem en massa folk som ska titta på saker sådant, så nej, jag skänker hellre. Så får andra ta hand om sakerna och förhoppningsvis hitta nya hem åt dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *