Nya köksredskap och matbestick

Då har jag äntligen fått lite ny inspiration och det som triggade min kreativitet var i förra veckan när jag slängde ut mitt IKEA porslin. Alla jag känner äger porslin ifrån den ”stora blå köpladan” visst deras tallrikar och bestick är det inget fel på och det finns många vackra saker att duka bordet med, dock så känner jag att det är så himla opersonligt. Därför bestämde jag mig i föra veckan att slänga ut det gamla och in med det nya istället. Jag började sondera terrängen efter nytt porslin främst tallrikar, matbestick (gaffel och kniv) och dessertbestick i mina lokala butiker där jag bor, typ Cervera och Birgittas heminredning. Jag hade ingen lycka och sökte mig därför ut på nätet för bättre lycka. Jag hittade precis det jag sökte efter hos plickoplock.se en butik jag aldrig hört talas om innan men shit vad mkt snyggt porslin och bestick. Jag valde att köpa matbestick och dessertbestick från Admiral jag köpte både knivar och gafflar i 12-pack. Priset var inte så farligt lite drygt 900 kr för 12 knivar, 12 gafflar och 12 dessertbestick, självklart dyrare om man jämför med IKEA men samtidigt får jag något mer unikt som ändå är prisvärt. Leveransen var helt ok varorna dök upp efter ett par dagar så förra helgen kunde vi duka vårt bord med våra nya bestick. Nästan gång jag behöver köksredskap eller andra kökstillbehör så kommer jag kolla på plickoplock.se först innan jag letar i mina lokala butiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *