Nytt golv i vardagsrummet

Golvet i mitt vardagsrum är inte speciellt fint, något som jag försökt dölja så mycket det går med mattor och en möblering som syftar till att dra blickarna från det. Jag har flera gånger tänkt på att jag borde byta ut det eftersom det är både fult och slitet (golvet är av plastmattetyp…. usch!). En sak som gjort att jag tvekat lite är att jag inte riktigt vetat vilken sorts golv som jag skulle välja. Jag är ju ingen miljonär och kan inte välja och vraka efter behag. Helst skulle jag vilja ha ett riktigt fint trägolv, men det är typ utanför vad jag tycker jag har råd med. Men jag har kommit fram till att det finns ett fullgott alternativ som ser närapå lika bra ut samtidigt som det också är väldigt slitstarkt. Trägolv kan ju vara lite ömtåliga, beroende på en mängd olika faktorer.

Golv i vardagsrummet

Vad är det då för golvtyp jag valt? Jo, det handlar om laminatgolv. Sådana kan man få som träimitation som ser väldigt realistisk ut och är nästan omöjlig att skilja från ett riktigt trägolv. Jag har beställt mitt laminatgolv från Bygghemma, eftersom de hade bäst utbud och priser så vitt jag kunde se, samtidigt som det är ett etablerat företag som det går att lita på. Det är faktiskt nästan osannolikt hur fint ett laminatgolv kan vara och även om det givetvis är lite jobbigt att byta ut ett golv så är jag fullständigt övertygad om att jag kommer att bli supernöjd med resultatet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *