Pang i rutan!

Den här gången kommer det inte att i första hand handla om homestageing, utan om bilolyckor, även om homestaging på sätt och vis är inblandat också. För ett tag sedan när jag var på väg hem efter en lyckad homestaging så var jag nämligen med om en liten bilolycka. Det var minusgrader och snön som smält under dagen hade nu frusit och, ja ni förstår. Inte så värst bra väglag om man säger så! Nu ska jag inte överdriva, det var definitivt inte så farligt, och varken jag eller bilen fick några allvarligare skador, förutom då att jag fick hjärtat i halsgropen och blev helt vettskrämd.

Tur i oturen
Eller, allvarliga skador. Bilskrället klarade sig i princip helt, förutom då att ena sidorutan (på passagerarsidan) gick i kras. Jobbigt värre med andra ord och första tanken när värsta chocken väl lagt sig var att det här, det kommer att bli jobbigt och dyrt. Men det skulle visa sig att det inte blev så farligt ändå. Det var i princip bara att skaffa nytt bilglas från Samglas, och så fick jag en lånebil när de fixade till bilen. Så det blev inte så jobbigt som jag befarat, som väl är. Men det är klart, det hade varit trevligast om olyckan kunnat undvikas helt och hållet.

Samtidigt går det inte att undvika att tänka på vad som kunde ha hänt om det funnits andra bilar i närheten (jag var ensam på vägen), och förlorat kontrollen som jag gjorde. Det kunde ha slutat riktigt illa. Men nu gjorde det inte det och lärdomen av det här är väl att… tja fortsätta att köra bil försiktigt och hoppas på det bästa? För jag ÄR faktiskt inte en dålig bilförare, i normala fall. Men olyckor och otur är någonting som kan drabba alla.

Det var allt för den här gången och jag hoppas att jag ska ha någonting trevligare att berätta om nästa gång – förslagsvis då något som har med inredning eller homestageing att göra, och inte bilolyckor. Det hoppas jag faktiskt att jag aldrig ska behöva få anledning att återkomma till, ta i trä!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *