Sommar, sol och vax

Sommarsäsongen närmar sig vilket ställer till lite problem för en del av oss. Hur mycket vi än säger att vi lever i ett jämställt och frigjort samhälle så är det inte riktigt sant, och för de av oss med… lite mer behåring än genomsnittet om man säger så, så innebär badsäsongen lite av ett dilemma. Under vinterhalvåret struntar jag fullständigt i det, men när det börjar bli vår så börjar jag känna att jag borde vaxa benen, och har också gjort så i flera år nu. Jag vaxar inte själv utan använder mig av Clinic Divine vaxning i Göteborg och Stockholm. Stockholm för att det inte ligger alltför långt från där jag bor, och Göteborg för att det är i närheten av var jag brukar tillbringa semestern. Det är ju inte helt behagligt med vaxning, även om det blir lättare för varje gång. Jag brukar göra det till en ”lek” för att göra det enklare: jag homestagear mina ben helt enkelt (jag vet, jag är lite väl insnöad på homestaging).

I år funderar jag på att ta det hela lite längre. Bikinilinjen brukar ju kunna vara ett problem och jag funderar på att prova på något lite mer extremt för att råda bot på det i år – brasiliansk vaxning. Det kanske verkar som lite overkill, men jag är intresserad av hur det känns, även om inte speciellt många kommer att se vad jag gjort. Vem vet, kanske jag fastnar för det och fortsätter att göra det efter sommaren?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *