Unna mig en omgång kroppsvård

spabadDet riktigt fina med att vara en utåtriktad och social person är att det är många som blir ens vänner. Och vänner ställer upp för varandra. Jag har gått igenom en tuff period det senaste halvåret, något som jag helst inte vill utreda i detalj. Men det har varit jobbigt, och jag har inte varit mig själv alls. Det är därför som jag är så glad för att mina vänner ställer upp för mig i en tid av stor oro. Det är tack vare dem som jag har tagit mig tillbaka på banan och nu börjar känna igen mig själv och hitta tillbaka till min glädje. Genom dem har jag kommit ut starkare och nu är jag i ett läge där jag vill unna mig själv själavårdande.

Det är därför som jag nu har bokat in mig för en weekend med massa härligt omhändertagande av mig, där det kommer fyllas på med energi och ro. Jag vet att det finns ett härligt spabad som väntar på mig och jag ser fram emot det mer än vad jag faktiskt trodde att jag skulle göra. Jag känner verkligen att jag behöver den här tiden för mig själv, och efter ett underbart spabad, behandlingar och med god mat kommer jag komma tillbaka till livet som en helt ny människa.

Jag har mina funderingar på att köpa mig ett alldeles eget spabad, och även om det är så att det kostar en del så finns det ändå de spabad är väldigt prisvärda. Om jag kör på hårt på jobbet ett tag så kommer jag till slut har råd med ett, och då kan jag njuta varje dag av något som jag fullkomligen älskar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *